Max Zorin in SRH Dresden School of Management | ONTU – Gastronomy Trends 2023

В рамках співпраці ОНТУ з SRH Dresden School of Management (Німеччина) 18 липня пройшла цікава онлайн лекція випускника спеціальності “Готельно-ресторанна справа”, Максима Зоріна, який після практики у Франції і отримання диплома ОНТУ продовжив працювати у Парижі та став успішним шеф-кухарем. Максим працював в закладах легендарних Алана Дюкаса та Поля Бокюза, був сушефом ресторану високої кухні Camondo, шеф-кухарем 5ти зіркового ресторану L’Escale, а зараз відкриває свій власний заклад у Парижі. Концепція нового закладу – вишукані страви французьської кухні із українським акцентом.

Максим розповів про власний досвід, стажування в ресторанах Нью Йорка, Сингапуру та Гонконгу і поділився новими трендами гастрономії. Лекція пройшла оффлайн в SRH Dresden School of Management. На заході були присутні оффлайн студенти спеціальності International Hotel Management (SRH) та 18 студентів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” (ОНТУ) приєдналися до трансляції у Zoom. Лекція була на англійській мові.

Переглянути повний запис лекції можна за посиланням – https://youtu.be/6FLetvwaVyc

 

zorin1

zorin4

zorin2

zorin3